Vi leverer håndlavet kvalitets chokolade til
hele landet direkte fra Gilleleje.
Vores chokolade produceres af Chokoladeværkstedet Jota i Gilleleje.
Jota chokolade har eksisteret siden slutningerne af 30'erne, hvor chokoladefabrikken blev grundtlagt på et ønske om at producerer hele vejen igennem kvalitetschokolade.
Christian Bahr overtog Jota Chokolade i 1984, hvorefter han siden har fortsat haft stort fokus på rent håndlavet chokolade af de bedste råvarer.
Det er med stolthed og respekt for de gamle håndværksmæssige traditioner, god ”gammeldags” chokolade, at Christian Bahr har ført de gode opskrifter på håndlavet chokolade videre.
Opbevaring af vores chokolade er forholdvis simpel. Du bør ikke komme chokoladen i køleskabet, da luftfutigheden er for høj og dermed misfarver chokoladen. Chokoladen bør blive opbevaret ved 16-18 grader (stuetemperatur).
Vores råchokolade som vi benytter til produkterne, er en 60% belgisk råchokolade fra Callebaut.
Vores marcipan består af 63% mandler, heraf 5% bitre mandler. Dette giver en meget smagfuld marcipan, der har en tilpas sødme.